Dhome Dopio

AKOMODIM & RELAKS

Dhoma Dopio permban nje TV satelitor, ajer te kondicionuar, sistem izolimi ndaj zhurmes dhe facilitete te tjera si : tualet, frigorifer, dhe wifi falas. Hotel Vila Tirana ofron dhoma të mobiluara me kujdes, hapsirë dhe pamje relaksuese.

Dhome Dopio me Ballkon

AKOMODIM & KOMFORT

Dhoma Dopio permban nje ballkon, ajer te kondicionuar, sistem izolimi ndaj zhurmes dhe facilitete te tjera si : tualet, friogrifer dhe wifi falas. Hotel Vila Tirana ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

Dhome Dyshe me Ballkon

AKOMODIM & KOMFORT

Dhoma Dyshe permban nje ballkon, TV, ajer te kondicionuar dhe facilitete te tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Hotel Vila Tirana ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

Dhome Treshe Ekonomike

AKOMODIM & KOMFORT

Dhoma Treshe permban ajer te kondicionuar, sistem izolimi ndaj zhurmes, TV dhe facilitete te tjera si : tualet, frigorifer dhe wifi falas. Hotel Vila Tirana ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.

Dhome Treshe me Ballkon

AKOMODIM & KOMFORT

Dhoma Treshe permban nje ballkon, sistem izolimi ndaj zhurmes, ajer te kondicionuar dhe facilitete te tjera si: tualet, frigorifer dhe wifi falas. Hotel Vila Tirana ofron dhoma te mobiluara me kujdes, hapsire dhe pamje relaksuese.